Over ons

RIANDO APPARTEMENTENCOMPLEX

Met onze appartementen willen wij u een veilig en een thuisgevoel geven. Kwaliteit staat ons daarom hoog in het vaandel. Wij hebben ervoor gekozen om
innen ons resort voor eenieder die er voor kiest om bij Riandoappartementencomplex te verblijven het thuisgevoel te creëren. Uw vakantie heeft u verdiend, dus moet het vanaf dag één voor u een feest zijn.
Wij bieden drie appartementencomplexen aan. Alle appartementencomplexen staan in Paramaribo.

Munderappartementen (resort Munder), Rainvilleappartementen (resort Rainville) en Royal Rainville Send by Graceappartementen (resort Rainville). Alle complexen zijn gelegen in Paramaribo, in rustige woonwijken niet ver van het centrum.

Paramaribo bestaat uit twaalf ressorten. In principe zijn dit wijken: Beekhuizen, Blauwgrond, Centrum, Flora, Latour, Livorno, Munder, Pontbuiten, Rainville, Tammenga, Weg naar Zee en Welgelegen. Alle appartementen zijn volledig gemeubileerd, voorzien van een eigen open keuken, bad en toilet, warm en koud water, airconditioning, een eigen balkon en gratis WiFi.

De appartementen zijn beveiligd met dievenijzer en camera’s Camerabewaking 7 dagen per week 24 uur per dag. De camerabeelden worden gemonteerd van 22:00 tot 07:00 uur, in geval van calamiteiten kunnen wij via de luidspreker (deze zijn aan het gebouw gemonteerd) communiceren.

Wij stimuleren een gezonde levensstijl. Daarom is roken niet toegestaan in de woning/appartement. Bij overtreding van deze huisregel zult u de woning/appartement moeten verlaten zonder restitutie van het huurbedrag.

Nederlands