Voorwaarden Huurappartement

Verhuurvoorwaarden appartement/vakantiewoning

De huurder en verhuurder komen overeen dat:

– De huurder het appartement als een goed huisvader zal beheren en overeenkomstig de bestemming.

– Er altijd vooraf een borgsom van €135 betaald dient te worden. Zonder borgsom wordt er niet verhuurd.

– Riando NV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor: diefstal, verlies en/of schade, van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van uw verblijf op het complex.

– De huurder de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf en gasten draagt, alsook voor de woning, opstallen, inboedel en persoonlijke eigendommen. Bij aantoonbare schade zal deze volledig op de huurder worden verhaald.

– Op en aanmerkingen betreffende het appartement, dienen binnen 3 dagen na dagtekening worden doorgegeven. Doet u dat niet binnen de gestelde termijn, dan wordt u hiervoor verantwoordelijk gehouden.

– Het betreden van het zwembad/dakterras en het gebruik van de faciliteiten geschiedt geheel op eigen risico. Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het toezicht op hun eigen kind(eren)/bezoek.

– De huurprijs is inclusief water, elektra,  tuinonderhoud en gebruik van het zwembad/dakterras.
De prijs is incl. electraverbruik 100 KWH per week. Dit is gebaseerd op 6 uur airconditioning gebruik per airco per dag/nacht. Extra verbruik wordt na afloop tegen lokaal tarief in mindering gebracht op de borg.

De huurovereenkomst en een exemplaar van de inventarislijst die, na deze grondig te hebben doorgenomen te ondertekenen en aan de verhuurder te retourneren.

– Bij het verlaten van het appartement dient u de airco´s en alle elektronische apparaten uit te zetten. Na 2 keer een waarschuwing te hebben gekregen, zult u de rest van uw vakantie periode zonder airco´s moeten doorbrengen.

– Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze schoonmaakservice, minimaal 1x per week (housekeeping). Dit voor rekening van de huurder; € 25,- per keer inclusief schoonmaakmiddelen.
Let wel: U dient bij het verlaten van de woning deze schoon achter te laten.

– Onderverhuur is niet toegestaan. Alleen geregistreerde personen mogen tijdens de huurperiode gebruik maken van het appartement. Indien er toch onderverhuur geconstateerd wordt, zal met onmiddellijke ingang de ontruimingsprocedure worden gestart. Eventuele kosten die hiermee gepaard gaan zullen op u worden verhaald.

– Bij stroomuitval wordt u gevraagd de stekkers van alle apparaten uit de stopcontacten te halen, om schade te voorkomen bij herstel van de stroomvoorziening (u krijgt hierbij een toelichting).

– Verstoppingen of schade veroorzaakt door de huurder aan afvoer, bad en toilet worden u in rekening gebracht.

– Kosten bij verlies van de afstandsbedieningen bedraagt € 100,– per geval.

– De uitchecktijd is uiterlijk om 14:00 uur zoals dat is aangegeven in de overeenkomst, mits anders is afgesproken. U gelieve hiermee rekening te houden.


– De verhuurder behoudt zich het recht dat er bij calamiteiten of onregelmatigheden, de huur kan worden opgezegd.

Niet toegestaan is:

– Gebruik van, handel in drugs. Bij vermoeden cq constatering wordt per direct aangifte gedaan.

– De ventilatoren en airco’s constant te laten draaien. Wij willen u met klem verzoeken de ramen gesloten te houden tijdens het gebruik van de airco’s. Tijdens het koken is het niet toegestaan de airco’s draaiende te houden.

– Het houden van feesten, dede oso’s, culturele en kruiden baden ter plaatse.

– Huisdieren in en rondom het huis

– Te veel en druk bezoek van gasten.
– Geluidsoverlast.

– Beddengoed, hand/theedoeken en andere items van de inventaris mee te nemen op excursies of dagtripjes.

– Meubilair te verplaatsen.

– Te parkeren op het appartementencomplex. U mag alleen buiten het complex parkeren

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering, wijziging of u niet komt opdagen (no-show) tot 60 dagen vóór de aankomstdatum wordt 70% van het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

Nederlands