COMPLEX ROYAL RAINVILLE IN PARAMARIBO

COMPLEX ROYAL RAINVILLE IN PARAMARIBO

Royal Rainville, Op 1 km afstand van het bekende hotel Torarica en het uitgaanscentrum Paramaribo Noord, ligt het prachtige appartementencomplex Royal Rainville. Royal Rainville staat op de hoek van de H.J. de Vries en J.N.Helstonestraat in de chique woonwijk in Rainville. Dit appartementencomplex bestaat uit 8 appartementen, alle appartementen zijn unieke en modern ingericht en volledig voorzien van airconditioning,WIFI, warm en koud water (elektrische boiler), een wasserette, hydrofoor, Smart TV, Home cinema systeem, Inductie kookplaat en sommige appartementen hebben een oven.
Het appartementencomplex heeft de uitstraling van een villa. De appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en zeer aantrekkelijk voor toeristen of zakenlui die op zoek zijn naar net iets meer luxe en comfort. Elk appartement is gemeubileerd en voorzien van airco en warmwater. Het complex beschikt over een dakterras met uitzicht op de Anton Drachtenweg en de Surinamerivier. In de tuin ligt er een zwembad, zijn er verschillende zithoekjes en staat er een Kabana met hangmatten. Het complex is zeer goed beveiligd. Er is camerabeveiliging gekoppeld aan een beveiligingsbedrijf. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van dievenijzer. De poorten worden elektrisch bediend met behulp van een code. ’s Nachts is er altijd een beveiliger aanwezig. In de omgeving van het appartementencomplex ligt ook de bekende Wilhelminastraat met een foodstrip met diverse horecagelegenheden.
Via de Anton Drachtenweg bereikt uw Supermarkt Hua Xin (200 meter) Warung Javaans eethuis, restaurant Chi Min, op ongeveer 1km afstand vindt u het uitgaanscentrum rondom Torarica, In de omgeving van het appartementencomplex ligt ook de bekende Wilhelminastraat met een foodstrip met diverse horecagelegenheden. Men vindt er o.a. KFC, Popeyes, Pizzzahut en bakkerij Hollandia. Verder ligt op loopafstand apotheek Soma. Bezienswaardigheden in de buurt: – De Sint Petrus en Paulus Kathedraal, het grootste houten gebouw van Latijns-Amerika. – De naast elkaar gelegen Moskee en de Synagoge Neve Shalom aan de Keizerstraat. – De Hervormde kerk op het Kerkplein. – Het Onafhankelijkheidsplein met De Nationale Assemblée, – Het Ministerie van Financiën en het Presidentieel Paleis met de Palmentuin. – Bosje Brug. De Jules Wijdenboschbrug over de Surinamerivier. Aan de waterkant op afstand zichtbaar. – Hoofdvestiging van het Surinaams Museum Fort Zeelandia. Daarom heen koloniale woningen. – Openlucht museum Fort Nieuw Amsterdam. Hiervoor bij Leonsberg met een bootje de oversteek doen naar Nieuw Amsterdam.

Complex Royal RainvilleSendby Grace

Het appartementencomplex heeft de uitstraling van een villa. De appartementen zijn modern en stijlvol ingericht en zeer aantrekkelijk voor toeristen of zakenlui die op zoek zijn naar net iets meer luxe en comfort. Het complex beschikt over een dakterras met uitzicht op de Anton Drachtenweg en de Surinamerivier. In de tuin ligt er een zwembad, zijn er verschillende zithoekjes en staat er een Kabana met hangmatten. Het complex is zeergoedbeveiligd.

Informatie over het complexRoyal RainvilleSendby Grace

Dit appartementencomplex bestaat uit 8 appartementen, elk appartement heeft zijn eigen leefruimte, keuken, douche & toilet. Alle appartementen zijn unieke en modern
ingericht en volledig voorzien van airconditioning, WIFI, warm en koud water (elektrische boiler), een wasserette op het complex, hydrofoor, Smart TV, Home cinema systeem, Inductie kookplaat en sommige appartementen hebben een oven, een staande ventilator.

Dit zijn de namen van de 8 appartementen:

– Deborah; 3 kamerappartement boven met Franse balkon, maximaal 4 personen.
– Maria van Magdala; 4 kamerappartement boven met balkon, maximaal 6 personen.
– Rose of Sharon; 3 kamerappartement boven met balkon, maximaal 4 personen.
– Maria; 2 kamerappartement boven met balkon, maximaal 2 personen.
– Hannah; 3 kamerappartement beneden, maximaal 4 personen.
– Lea; 2 kamerappartement beneden met balkon, maximaal 2 personen.
– Naomi Ruth; 3 kamerappartement beneden met balkon, maximaal 4 personen.
– Sarah; 4 kamerappartement beneden, maximaal 6 personen.

Deliggenvan het appartementencomplex;

Het prachtige appartementencomplex. Royal Rainville staat op de hoek van de H.J. de Vries en J.N.Helstonestraat in de chique woonwijk in Rainville.
Via de Anton Drachtenweg bereikt uw Supermarkt Hua Xin (200 meter) Warung Javaans eethuis, restaurant Chi Min, op ongeveer 1,5 km komt u het bekende hotel Torarica en het uitgaanscentrum rondom Torarica tegen. In de omgeving van het appartementencomplex ligt ook de bekende Wilhelminastraat met een foodstrip met diverse horecagelegenheden. Men vindt er o.a. KFC, Popeyes, Pizzzahut en bakkerij Hollandia. Verder ligt op loopafstand apotheek Soma.

Bezienswaardigheden in de buurt:

De Sint Petrus en Paulus Kathedraal, het grootste houten gebouw van Latijns-Amerika.
De naast elkaar gelegen Moskee en de Synagoge Neve Shalom aan de Keizerstraat.
De Hervormde kerk op het Kerkplein.
Het Onafhankelijkheidsplein met De Nationale Assemblée,
Het Ministerie van Financiën en het Presidentieel Paleis met de Palmentuin.
Bosje Brug. De Jules Wijdenboschbrug over de Surinamerivier. Aan de waterkant op afstand zichtbaar.
Hoofdvestiging van het Surinaams Museum Fort Zeelandia. Daarom heen koloniale woningen.
Openluchtmuseum Fort Nieuw-Amsterdam. Hiervoor bij Leonsberg met een bootje de oversteek maken naar Nieuw Amsterdam.

Huishoudelijk reglement:

Roken is niet toegestaan in geen van de appartementen. Bij overtreding van deze huisregel wordt de huurovereenkomst per direct beëindigd en zal u het appartement moeten verlaten. De huur wordt niet gerestitueerd.
Bij calamiteiten of onregelmatigheden behoudt Riando NV zich het recht per direct de huurovereenkomst te beëindigen.
Niet toegestaan is:Geluidsoverlast. Teveel en druk bezoek van gasten.
Het houden van feesten, dedeoso’s, culturele en kruiden baden ter plaatse
Reservering, Borg, Annulering
Uiterlijk 1 week na uw reservering dient u een voorschot van € 250,- over te maken op rekeningnummer NL06INGB0009563530 ten name van ‘Stichting M&Z Groep’ onder vermelding van uw boekingsnummer en naam.
Uiterlijk 60 dagen voor uw intrek in het appartement dient het restant bedrag voldaan te zijn.
Indien uw betaling niet of te laat is ontvangen, wordt uw boeking geannuleerd, en dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.
De borgsom van €135 wordt na controle van het appartement, indien geen schade geconstateerd is, binnen 3 werkdagen teruggestort op uw bankrekening.
Bij annuleren van het appartement ongeacht de reden, hanteren wij de annuleringsvoorwaarden.

Services

Welkomstpakket (warme maaltijd of brood, pindakaas, drinken, toiletpapier, suiker, thee, koffie)
Wasserette 50 SRD per 150 minuten exclusief wasmiddel (2x wasautomaat).
Hangmat 8 SRD per dag
Schoonmaakservice inclusief schoonmaakmiddelen € 25,- per schoonmaakbeurt.

Transport

Transport van en naar de luchthaven is mogelijk. U dient dit uiterlijk 3 dagen vóór vertrek naar Suriname te melden. Kosten op aanvraag

Huurprijs

De huurprijs is inclusief:Gebruik van onze draadloze internet verbinding (WiFi).
Linnengoed (Beddengoed, handdoeken, keukendoeken) dit kunt u een keer per week wisselen bij ons gastvrouw.

In- En Uitchecktijden

Inchecktijd is vanaf 16:00 uur
Uitchecktijd is tot 14:00 uur, verlengingskosten €25 tot 19:00 uur

Inventaris

Bij aankomst neemt onze gastheer of gastvrouw de inventaris met u door en vóór vertrek wordt de inventaris weer samen met u doorgelopen.

Beveiliging

Camerabewaking 7 dagen per week 24 uur per dag.
De camerabeelden worden gemonteerd van 22:00 tot 07:00 uur, in geval van calamiteiten kunnen wij via de luidspreker (deze zijn aan het gebouw gemonteerd) communiceren.
De poorten worden elektrisch bediend met behulp van een code.Uit veiligheidsoverwegingen verzoeken wij u de code niet aan derde te geven.
’s Nachts is er altijd een beveiliger aanwezig van 22:00 tot 07:00 uur.
De appartementen op de begane grond zijn voorzien van dievenijzer.

BEZOEK

Omdat we voor alle gasten de rust willen bewaren verzoeken wij u het bezoek te beperken tot 2 personen per keer.
Heeft u vragen, op en of aanmerkingen? Stuur deze per email naar: info@riando.com /
WhatsApp +5978502617

Nederlands